Het IPBO
Over ons
 
   
 
 
 

Caspar Nap is fysiotherapeut en haptotherapeut. Om zijn kennis en werkveld te vergroten heeft hij zich verdiept in diverse disciplines waaronder manuele therapie, medische synthese en transpersoonlijke psychosynthese. Sinds 1991 is hij ingewijd in de Polynesische traditionele geneeswijzen en door Kahuna Abraham Kawai'i op Hawaii hierin opgeleid.
 >>

 

 

 

 

Joost Nap Zoals de naam al aangeeft is Joost Nap een zoon van Caspar Nap en Jose Nap- Troost. Ook hoef je niet al te goed te kijken om enige fysieke overeenkomsten te zien. Joost heeft de vijf- jarige opleiding Psychosynthese afgerond en is werkzaam als psychosyntheticus.
 >>

 
 

Josť Nap-Troost is werkzaam als school-maatschappelijk werkster. Om haar werk en zichzelf te kunnen verdiepen heeft zij in 1992 haar therapeutische opleiding tot psychosynthesegids afgerond. In 1993 is zij, net als Caspar, ingewijd in de Polynesische geneeswijzen en door Abraham Kawai'i opgeleid. In 2001 wordt zij door de Kahuna gevraagd in Nederland trainingen op te zetten gebaseerd op dit Hawaiiaanse gedachtegoed en op die manier deze kennis en kunde te verspreiden.
 >>