Gezond Management voor Bedrijven
Transformatie Training
 
   
 
 
 " Understand,

that all that you are, your thoughts,
your actions, your fears, your anger,
your griefs, your judgements,
your descisions, your happiness,
your greatness, your intelligence,
are all Members of Your Family ."

Abraham Kawaií

 

Een transformatie training is een training waarin u de mogelijkheid wordt geboden om nieuwe ervaringen op te doen, waardoor u uzelf vanuit een ander perspectief kunt gaan zien. U leert en ervaart door middel van beweging.

De kracht van de training is al vele eeuwen oud. De training is gebaseerd op oude Hawaiiaanse principes waarin het gaat om wie u bent en niet om hoe u doet. De beweging helpt u bij het ontdekken van wie u bent.

De beweging maakt u bewust van uw gevoelens en uw gedrag ten opzichte van uzelf en van anderen. Door deze bewustwording krijgt u de mogelijkheid te kiezen voor of het behouden van uw gedrag of uw gedrag te veranderen. Deze bewustwording heeft zowel betrekking op uw werk als op uw privé-leven. Binnen het IPBO wordt ervan uitgegaan dat uw welbevinden op uw werk nauw samenhangt met het welbevinden in het dagelijks leven en andersom.

De training geeft inzicht in de verantwoordelijkheden die u draagt en hoe u daarmee omgaat. U krijgt ook inzicht in de relaties die u heeft met anderen. U vindt gedurende de training uw eigen antwoorden. Dit maakt de training uniek. Het zijn uw ervaringen, uw antwoorden. Wij begeleiden u bij het verder ontwikkelen van uw persoonlijkheid en kwaliteiten.

Waarom kiezen voor deze transformatie training?
Er zijn veel trainingen voor persoonlijk ontwikkelen op de markt. De manier waarop het IPBO werkt is uniek en in de training krijgt ervaren de prioriteit. U krijgt geen stortvloed van woorden over u heen, of inhoudelijke adviezen, maar u gaat actief en fysiek met uzelf aan de slag. De training is namelijk non-verbaal.

 

De training is voor iedereen toegankelijk en geschikt. Het maakt niet uit welke functie u heeft, de training is altijd op uw niveau. U kunt opnieuw ontdekken wat voor uzelf en uw werk belangrijk is. U bent niet verplicht te praten over uw werk, uzelf, uw collega's, medewerkers. Het IPBO kenmerkt zich door deskundigheid en biedt vertrouwen, waardoor u alle ruimte krijgt te ontwikkelen.

U kunt als individu komen en deelnemen in een groep, u kunt een training met collega's doen, met uw baas of met wie dan ook van uw werk.

Binnen een relatief korte tijd (tien dagen) kunt u veel bereiken in uw persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop u uw werk aanpakt. Effectief bent u maar een week weg van uw werk.

Hoe ziet een transformatie training eruit?
Een transformatie training is een fysieke, non-verbale training en vindt plaats in het IPBO. De training is intern, dat houdt in dat u tien dagen te gast bent in het IPBO en daar zal trainen, eten en slapen met de groep. De opbouw van de training wordt aangepast aan de vraag van de groep, of de doelstelling van uw bedrijf en is derhalve nooit hetzelfde. De dag- opbouw kan bestaan uit het gezamenlijk ontbijt, overdag de training, 's avonds de gezamenlijke maaltijd en tijd voor vragen of voor uzelf.

Een groep bestaat uit maximaal tien personen.

Drie maanden na de training is er een terugkomdag.

Nog vragen ?
U kunt ons bereiken op 010-4127572
of stuur ons een e-mail.
Kijk ook op www.hoomana.nl