Individuele Begeleiding Particulieren Psychosynthese  
   
 
 
     

Psychosynthese helpt je bij het ontwikkelen, op jouw niveau en binnen jouw werk- en leefwereld van creativiteit, liefde, wil en wijsheid. Je leert je leven in eigen hand te nemen.

In de psychosynthese wordt de wil om zin aan je bestaan te geven centraal gesteld. Hierbij wordt zowel uitgegaan van de mogelijkheden die er zijn, maar wordt ook rekening gehouden met de beperkingen die er zijn. Omdat de wereld zo snel verandert, heeft een mens behoefte te weten waar zijn/haar plaats op deze wereld is en wat die veranderingen voor hem of haar betekenen.

Om op deze manier naar jezelf en de wereld te kunnen kijken is het nodig dat je jezelf vragen durft te stellen, eerlijk durft te zijn en de bereidheid hebt oude patronen die niet meer dienen los te laten.. Elke manier van kijken brengt nieuwe inzichten die bij jouw ontwikkeling kunnen helpen. Het IPBO kan je begeleiden bij het verwezenlijken van jouw mogelijkheden en helpen herinneren wat het meest waardevol en waar is. Jouw ontwikkeling komt op deze manier jezelf maar ook je medemens ten goede.
 >>

  Voor wie is psychosynthese? Psychosynthese is geschikt voor iedereen. Het IPBO kan door middel van psychosynthese begeleiding bieden bij depressies, burn-out en angsten, maar ook bij het ontwikkelen van meer plezier in je leven of het ontdekken van wie je werkelijk bent.

Hoe ziet een sessie eruit?
Een sessie duurt zestig minuten en is individueel. Het zijn gesprekken waarbij van verschillende technieken gebruik wordt gemaakt, afhankelijk van waar jij tijdens een sessie de voorkeur aangeeft of aan toe bent.

Wat kost psychosynthese?
Een sessie kost 80 euro per uur.

Nog vragen?
Bel ons gerust op 010 - 412 75 72
of stuur een e-mail.