Individuele Begeleiding Particulieren Fysiotherapie  
   
 
 
     

Fysiotherapie is de leer van de beweging. Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt, en behandelt je als je meer wilt leren over je bewegingen of als je klachten in je lichaam hebt.

Dit kunnen klachten zijn door bijvoorbeeld een verkeerde houding, na een ongeval of sportblessure. Met behulp van fysiotherapie wordt geprobeerd je klachten zo aan te pakken dat je weer door kan gaan met je leven en je dagelijkse dingen.

De basis van waaruit dit instituut is opgezet is fysiotherapie.

De fysiotherapie die binnen dit instituut gegeven wordt is een synthese van een groot aantal disciplines, o.a. haptonomie, orthopedische geneeskunde, medische synthese en transpersoonlijke psychosynthese.

De langdurige ervaring in al deze disciplines heeft ertoe geleid dat behandeling zich verschoven heeft van niet alleen een behandelend aspect van de klachten, maar tevens gewerkt wordt aan inzicht, zingeving en acceptatie van de klachten.

  Voor wie is fysiotherapie?
Fysiotherapie is voor iedereen die beter wil bewegen, meer wil bewegen of bewuster wil bewegen.

Hoe ziet een sessie eruit?
Een sessie duurt een half uur. Er is ruimte voor gesprek en voor beweging in de vorm van behandeling en diverse oefeningen.

Wat kost een sessie?
Afhankelijk van de zorgverzekeraar en je verzekering wordt fysiotherapie grotendeels vergoed. Informeer naar je polisvoorwaarden.


Nog vragen ?
Je kan ons bereiken op 010-4127572
of stuur ons een e-mail