Individuele Begeleiding Particulieren Persoonlijke
Transformatie Training
   
 
 


Persoonlijke Transformatie Training

 

"Ik voel mij als iemand
Die u aan uw kindertijd moet herinneren.
Nee, niet alleen aan de uwe:
Aan alles wat ooit kindertijd was.
Want het gaat erom;
Herinneringen in u op te wekken.
Die niet de uwe zijn, Die ouder zijn dan u Verhoudingen moeten worden hersteld
En samenhangen vernieuwd,
Die van ver voor uw tijd zijn."

R.M. Rilke
  Wat is een transformatietraining?
Een transformatietraining is een training waarin je leert en ervaart door middel van beweging. De beweging geeft je de mogelijkheid om je belemmeringen vrij te maken en beperkingen om te zetten in bruikbare energie. De beweging maakt je bewust van je gevoelens en je gedrag ten opzichte van jezelf en van anderen. Door deze bewustwording krijg je de mogelijkheid te kiezen voor het behouden van je gedrag of te veranderen. Dit alles in je eigen tempo en op jouw manier. Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven en de keuzes die je daarin maakt. Tijdens de training wordt steeds weer een appèl op deze verantwoordelijkheid gedaan.

De training is grotendeels non-verbaal en in oude traditie. Non-verbaal wil zeggen dat je deelneming aan de training betekent dat je de training ondergáát zonder dat je ergens over zou moeten praten. Er zijn geen therapeutische sessies of verplichte groepsgesprekken waarin je over jezelf moet praten. Er wordt echter niet tien dagen gezwegen, maar zeker ook gelachen en gepraat.

Het doen van de beweging start een psychologisch proces en is ruim voldoende om aan de slag te kunnen met jouw vragen. Je moet dus wel bereid zijn om deze beweging te leren en te ervaren wat de beweging met jou als mens kan doen. Deze bereidheid is de enige inzet die wij van jou verwachten.

De training is al vele eeuwen oud, en is een krachtig medium voor heling en verandering. De training is gebaseerd op oude Hawaiiaanse principes waarin het gaat om wie je bent en niet om hoe je doet. De beweging helpt je bij het ontdekken van wie je bent. Dat de training al eeuwenlang bestaat, zegt genoeg over de waarde ervan.

Het IPBO is er trots op dat haar is gevraagd de training ook buiten Hawaii vorm te geven en op deze manier haar kracht door te mogen geven.
 

Voor wie is een transformatietraining? Een transformatietraining is geschikt voor iedereen die het beste wil halen uit tien dagen van zijn leven. Het is geschikt voor mensen met en zonder problemen, met en zonder lichamelijke beperkingen en alle achtergronden. De beweging is toegankelijk voor iedereen en kan geen reden zijn om niet deel te nemen aan de training.

Hoe ziet een transformatietraining eruit?
Een transformatietraining is een fysieke, non-verbale training en vindt plaats in het IPBO. De training is intern, dat houdt in dat je 10 dagen te gast bent in het IPBO en daar zal trainen, eten en slapen. De opbouw van de training wordt aangepast aan de vraag van de groep en is derhalve nooit hetzelfde.

De dag-opbouw kan bestaan uit het gezamenlijk ontbijt, overdag de training, 's avonds de gezamenlijke maaltijd en tijd voor vragen. Een groep bestaat uit maximaal tien personen. Drie maanden na de training is er een terugkomdag.

Wat kost een transformatietraining? Een transformatietraining kost 2500 euro. Dit is inclusief verblijfskosten en maaltijden.

Nog vragen ?
Als je nog vragen hebt, bel ons dan gerust op 010 - 412 75 72 of stuur ons een e-mail.
Kijk ook op www.hoomana.nl

 >>