Individuele Begeleiding Particulieren Persoonlijke
Transformatie Training
   
 
 
 

Persoonlijke Transformatie Training

 
   

vervolg

 

De transformatietraining betreft een tien daagse, interne geheel verzorgde, hoofdzakelijk non-verbale training die het denken passeert.

Door middel van een combinatie van oude en nieuwe technieken en de persoonlijke manier van aanbieden hebben wij een training ontwikkeld die zo basaal aangrijpt dat je het een breedspectrum benadering zou kunnen noemen.

Je kan het niet goed doen, dus iedereen kan het: je moet het alleen ervaren.

De ontwikkeling wordt aangestuurd door het aanleren van bewegingen waardoor persoonlijke patronen zichtbaar of voelbaar worden en veranderd kunnen worden, indien iemand dat wenst.

Als je iemands beweging verandert, verander je iemands patronen, en als je iemands patronen verandert, verander je iemands leven.

 

Om de gezondheid te bevorderen wordt veel met lichaamswerk gedaan en gebruik gemaakt van onder andere een bewegingsmeditatie.

Om de onderlinge communicatie zichtbaar te maken kan gebruik gemaakt worden van de aanraking.

Cursisten leren veel over hun eigen fysieke en mentale gezondheid en leren ontspannen. Zij worden zich bewust hoe ze handelen en waarom, en krijgen zodoende inzicht in hun eigen functioneren en in de relatie met hun eigen ontwikkelingsproces. Een cursist ervoer dit en zei: "Eindelijk rust in mijn hoofd".

Het non-verbale aspect van de training is iets wat een appèl doet op een andere manier van leren dan cognitief en intellectueel leren en is als zodanig in Europa nog vrij onbekend.