Gezond Management voor Bedrijven
Managementtraining
 
   
 
 
 

Van onbewuste tegenstand naar bewuste participatie.

 

Binnen uw bedrijf werken verschillende mensen met verschillende belangen, wensen en behoeften. Uw bedrijf wordt gediend als uw medewerkers weten en ervaren dat zij een eigen verantwoordelijkheid hebben als individu en een eigen verantwoordelijkheid naar het bedrijf toe.

Het besef van de gemeenschappelijke verantwoordelijkheid zal tot groei van uw bedrijf kunnen leiden. Wij kunnen u helpen deze verantwoordelijkheid binnen uw bedrijf of managementteam vorm te geven.

Een managementtraining voor uw bedrijf is maatwerk. Dit betekent dat u met het IPBO uw vragen en wensen analyseert en in kaart brengt. Afhankelijk van de uitkomst en uw budget maken wij een plan van aanpak en kunnen op basis hiervan een training opzetten. Dit betekent dat het IPBO voor u een training van één dag kan realiseren, maar ook trainingen van meerdere dagen of weken zijn mogelijk.

Een voorbeeld is dat u wenst dat de communicatie in uw bedrijf duidelijker zal verlopen. Het IPBO is gespecialiseerd in het anderen bewust maken van het non-verbale deel van communicatie. Afhankelijk van de duur van de training zal meer of minder de diepte in worden gegaan. Hoe kort of lang een training ook duurt, het IPBO zal ervoor zorgen dat er altijd kwaliteit wordt geboden, passend bij het gezamenlijk opgestelde plan van aanpak.

 

Het IPBO is gespecialiseerd in het bewust maken van de non-verbale communicatie. Zo kunt u bij ons in een korte training al erachter komen wat u als persoon uitstraalt en welke gevolgen dit heeft voor uw bedrijf. Na deze bewustwording kunt u leren hoe de non-verbale communicatie, indien nodig, ook anders kan.

Het IPBO noemt een managementtraining ook wel een krachttraining voor uw bedrijf. Na het volgen van een training bij het IPBO zal uw bedrijf veerkrachtiger in de markt staan. Net zoals u na een training krachtiger en veerkrachtiger in het leven zal staan. En het is net als met een sportieve krachttraining: het is hard werken, maar dan is er wel resultaat.

Nog vragen ?
Wij gaan graag het gesprek met u aan.
U kunt ons bereiken op 010-4127572
of stuur ons een e-mail.